Aeotec LED Bulb 6 Multi-Colour E27

Aeotec LED Bulb 6 Multi-Colour E27

Categorie:

49,95

2-5 werkdagen

Productinformatie

Omschrijving

Aeotec Led Bulb 6 multi-colour E27

Soorten & kleuren

Op die zwakke dagen waarop u de verlichting overdag nodig heeft, kan de LED-lamp worden afgesteld om dezelfde kleur licht uit te stralen als door uw ramen komt. Het fleurt uw kamer op tot het perfecte niveau zonder dat u het merkt. Er is daglicht en dan is er het zachte, warme licht dat ’s nachts een huis prachtig vult. Met technologie die is gericht op warm licht, kan LED-lamp een kamer vullen met warm licht of zo zacht zijn als een kaars om bij te lezen.

De twee perfecte tinten licht worden vergezeld door elke andere lichtkleur: 16 miljoen in totaal. Van sfeerverlichting tot meldingsverlichting, LED Bulb heeft alle kleuren van de regenboog, en nog wat, tot uw beschikking. Of het nu voor dagelijks gebruik is, of voor sfeer- of meldingsverlichting, met de Multi-Color-editie van LED Bulb 6 kunt u uw huis verlichten met 16 miljoen verschillende lichtkleuren. Elk van hen kan worden geselecteerd via Z-Wave, handmatig of via automatisering, en ze kunnen worden gedimd of opgehelderd tot 800 lumen.

25.000 uur
LED Bulb 6 is zo ontworpen dat hij keer op keer de perfecte schaduw van licht afgeeft. Hoeveel tijd? 25.000 uur. Dat betekent dat als je LED Bulb 6 uur per dag gebruikt, je deze over 10 jaar nog steeds gebruikt.

240º straal
Om een ​​kamer echt met licht te vullen, moet een lamp een grote stralingshoek hebben. Hoe kleiner de lichtbundel, hoe meer het lijkt op een spot. LED Bulb 6 biedt 240 ° verlichting, waardoor het een kamer perfect kan vullen met licht.

Geld besparend
Laat uw slimme lamp zichzelf terugbetalen. LED-lamp 6 verbruikt beide ongeveer 84% minder energie dan typische gloeilampen, wat betekent dat ze slechts ongeveer $ 4 per jaar kosten. Dat is een jaarlijkse besparing van $ 40, alleen al door uw lampen te vervangen van gloeilampen in LED.

Z-Wave Plus
Beide LED-lampen 6 zijn verbonden lampen die zijn gebouwd op een basis van Z-Wave Plus. Dat betekent dat u ze niet alleen kunt bedienen zoals een normale gloeilamp, maar dat u ze ook kunt plannen en automatiseren. Je kunt ze zelfs koppelen met Z-Wave-sensoren om ze in te schakelen wanneer je een kamer binnengaat.

Repeater binnen
Ze bieden niet alleen het perfecte licht, maar fungeren ook als een perfect onderdeel van uw Z-Wave-netwerk. In elke lamp is een Z-Wave en Z-Wave Plus draadloze repeater ingebouwd, waardoor deze stilletjes het automatiseringssysteem van uw huis versterkt.

Dimbare lampen
Of het nu gaat om automatisch compenseren voor het wakker worden in de vroege ochtend of omdat u ’s avonds iets zachter wilt, onze LED-lampen reageren en hun helderheid kan overal tussen 5% en 100% worden ingesteld.

Perfecte afstand
Met hun stralingshoek van 240 ° vult niet het licht van LED-lamp 6 een kamer. Elke lamp is ontworpen om de maximale Z-Wave draadloze afstand te bieden die mogelijk is: 40 meter / 130 voet binnencommunicatie, zonder obstakels.

 

In het kort

Merk

Eerder bekeken door jou

Producten niet gevonden